Ons team

Steffie Lettink

GZ-psycholoog en Systeemtherapeut
"Mensen de ruimte geven in hoofd en hart om op een andere manier naar hetzelfde te kijken. Er ligt nog zoveel moois te wachten."

Anouk Nienhuis

GZ-psycholoog en Psychotherapeut
"We gaan samen ontdekken en betekenis geven aan jouw klachten en patronen in denken, doen en voelen. Op zoek naar een voor jou passende, langdurige verandering. Ik vind het bijzonder en waardevol dat ik daar een bijdrage aan mag leveren. "

Sannie Luijendijk

Psycholoog en Systeemtherapeut i.o.
"Het is een voorrecht om ieders verhaal te horen, hierin veerkracht te (her)ontdekken en deze veerkracht met en in hun omgeving weer op te zien pakken."

Anouk ten Barge

GZ-psycholoog
"Samen met jou de puzzel leggen welke stenen er nog op je weg liggen die opgeruimd moeten worden om weer in je eigen kracht te gaan staan en jezelf te mogen ontwikkelen, daar haal ik mijn inspiratie en energie vandaan. "

Wiebe Houwers

Psychomotorisch therapeut
"Jij ontdekt zelf wat passend is bij jou eigen hulpvraag, al is daar soms een helpende hand voor nodig. Samen gaan wij opzoek naar handvatten die helpend zijn om jou weer in beweging te krijgen en die jou in je eigen kracht zetten."

Lyke van Bruggen

Psycholoog
"Samen kunnen we op zoek gaan naar wat werkt, en waar jouw kwaliteiten en krachten liggen die je kunt gebruiken om weer vooruit te kunnen: laat belemmeringen niet je kwaliteiten en geluk in de weg staan!"

Jody van de Berg

Psychomotorisch therapeut
"Herstel door beweging, verandering door actie: durf naar voren te stappen en ontdek de kracht van jouw eigen acties!"

Tess Heijink

Stagiaire Orthopedagogiek
"Wie jij bent en wat bij jou past, dat staat bij mij voorop! Samen kijken we wat jij nodig hebt en hoe je stappen kan maken."

Ria

Management assistente
"Ik vind het heel fijn onderdeel te zijn van dit team, dat werkt op basis van gelijkwaardigheid. We doen het samen!"