Uniek zorgaanbod, combinaties van expertises

Zelfstandigheid

Gelijkwaardig

Veelzijdigheid
en plezier

Wij geloven dat ongeacht de complexiteit van iemands situatie en/of problematiek, er voor iedereen een plek in de maatschappij is. Wij streven er naar deze, samen met de cliënt, op een voor hem of haar goede manier vorm te geven.

MCE Zorg is een ambitieuze organisatie. Met onze zorg en begeleiding bieden wij regionaal een antwoord op vragen en problemen van cliënten die een stap naar zelfstandigheid willen maken. Wij blijven altijd naast onze cliënten staan en laten ze niet los, tenzij ze daar zelf voor kiezen. We kijken achter probleemgedrag naar de intrinsieke motivatie van cliënten om te werken aan haalbare doelen.

MCE staat voor Meedoen, Connectie en Eigen regie. Wij werken altijd op basis van deze drie principes. Want iedereen moet kunnen meedoen in de samenleving, op zijn eigen manier. Wij gaan samen de connectie aan om het beste voor onze client te bereiken. Daarbij bepaalt hij of zij wat ‘ie wil, staat aan het roer van z’n eigen leven en heeft de regie.

Onze kernwaarden zijn;

  • Veelzijdigheid
  • Plezier
  • Zelfstandigheid
  • Gelijkwaardigheid

Onze kracht bestaat al ruim een decennium uit de korte lijnen die we met elkaar hebben, we doen het écht samen. Ook hebben we gemiddeld per collega ruim 17 jaar ervaring in de zorg en er is veel mogelijk, wanneer we kijken naar wat nodig is voor ieder individu.

Meedoen

Functioneren in de maatschappij. Samen leven en van betekenis zijn.

Connectie

De verbinding tussen ons en onze client in de maatschappij.

Eigen regie

Zelf de regie nemen over je leven, je eigen koers bepalen.